| La la la ~ | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Lilly.
Mesaje : 198 Data de inscriere : 28/06/2011 Varsta : 27 Localizare : Peste tot şi nicăieri .
| Subiect: La la la ~ Mar Iun 28, 2011 8:21 pm | |
| Linişte şi pace , atât dorea şi din câte observa asta primise . Zâmbi larg şi dulce , un zâmbet adorabil cum numai ea putea avea şi se întinse la umbra unui copac începând să deseneze . Avea lângă ea aparatele de fotografiat , căci avea două şi chitara neagră cu inscripţii argintii . Mâna îi aluneca asemeni unui şarpe , pe coala odată albă şi ea zâmbea mulţumită când vedea că totul ieşea aşa cum dorea . - Perfect , spuse mândră , după câteva minute . Era un desen simplu , ce nu cerea mult timp , dar trebuia concentrare pentru a ieşi perfect , iar ea reuşise . " Doar eşti tu , la ce te aştepţi ?" , gândi şi chicoti slab . Devenise mult prea narcisistă de la un timp , dar nu se plângea . | |
|
| |
Heidi.
| Subiect: Re: La la la ~ Mar Iun 28, 2011 10:41 pm | |
| Tocmai atunci inainta Heidi cu pasi lenti si micuti pe malul lacului, avand mainile impreunate la spate. Privi tacuta catre cer, avand pe buze pictat un mic zambet apoi se aseza turceste pe jos, jucandu-se cu materialul bluzei pe care o purta. | |
|
| |
Lilly.
Mesaje : 198 Data de inscriere : 28/06/2011 Varsta : 27 Localizare : Peste tot şi nicăieri .
| Subiect: Re: La la la ~ Mar Iun 28, 2011 10:46 pm | |
| Lăsă jos blocul de desen şi îşi luă chitara , acordând - o . Începu să - i atingă delicat corzile , acestea scoţând nişte sunete blânde , ce - i mângâindu - i auzul . Surâse dulce . | |
|
| |
Heidi.
| Subiect: Re: La la la ~ Mar Iun 28, 2011 10:59 pm | |
| Heidi clipi des cand auzi acele acorduri, pastrand zambetul pe buze si isi intoarse incet privirea observand-o pe fata. Prefera pentru un moment sa ramana in loc si sa asculte in continuare, fara sa o deranjeze pe tanara. | |
|
| |
Lilly.
| Subiect: Re: La la la ~ Mar Iun 28, 2011 11:10 pm | |
| Începu să fredoneze melodia , mai exact Scorpions , Wind of change . Degetele i se mişcau lent pe corzile fine ale chitării , iar melodia răsuna în jur . | |
|
| |
Heidi.
| Subiect: Re: La la la ~ Mar Iun 28, 2011 11:33 pm | |
| Inchise treptat ochii, ascultand linistita melodia si batu usor cu degetele pe genunchii ei, caci ii placea acea melodie foarte mult. | |
|
| |
Lilly.
| Subiect: Re: La la la ~ Mar Iun 28, 2011 11:38 pm | |
| Zâmbi veselă când termină melodia şi lăsă chitara lângă ea , întinzându - şi picioarele amorţite . Îşi trecu mâna prin părul lung şi roz . | |
|
| |
Heidi.
| Subiect: Re: La la la ~ Mar Iun 28, 2011 11:50 pm | |
| Parca se intrista cand melodia se termina dar se resemna rapid si afisa un mic zambet pe chhipul albicios. In urmatoarea clipa se ridica de jos si pasi incet inspre tanara, privind-o senina. - Buna.. o saluta Heidi pe un ton bland, lasandu-se pe vine cand ajunse in dreptul ei. Imi place mult cu ai cantat! Heidi Moore! se prezenta in cele din urma, fara sa-i dispara zambetul de pe buze. | |
|
| |
Lilly.
| Subiect: Re: La la la ~ Mar Iun 28, 2011 11:57 pm | |
| O privi pe fată , cu ochii - i senini şi surâse dulce şi copilăresc . - Bună . Eu sunt Lilly Evans , spuse zâmbind vesel şi roşi când aceasta îi zise că îi place cum a cântat . Oh , dar nu e cine ştie ce , spuse . | |
|
| |
Heidi.
| Subiect: Re: La la la ~ Mier Iun 29, 2011 12:00 am | |
| - Ba da. Este! isi largi Heidi zambetul, asezandu-se din nou turceste pe iarba. Si ah.. imi pare bine sa te cunosc! intinse prieteneste mana, deja uitand ca trebuia sa faca asta de la inceput. | |
|
| |
Lilly.
| Subiect: Re: La la la ~ Mier Iun 29, 2011 12:07 am | |
| Îi prinse mâna , strângându - i doar uşor degetele , căci nu era foarte puternică şi zâmbi într - un mod adorabil . - Şi eu , şi eu , spuse copilăroasă . | |
|
| |
Heidi.
| Subiect: Re: La la la ~ Mier Iun 29, 2011 12:44 am | |
| Dupa ce-i stranse calduros mana, o retrase usor si privi clipa inspre chitara. - Esti de mult aici? intreba pe tonul sau calm si bland, ce vesnic il intalneai asa. | |
|
| |
Lilly.
| Subiect: Re: La la la ~ Mier Iun 29, 2011 12:46 am | |
| - De ceva vreme , am venit să desenez şi să - mi pierd vremea , spuse zâmbind şi îşi privi câteva clipe blocul de desen şi aparatele foto . | |
|
| |
Heidi.
| Subiect: Re: La la la ~ Mier Iun 29, 2011 12:51 am | |
| - Imi dai voie? spuse tanara cu referire la desene, eventual fotografii, vrand sa vada operele fetei. | |
|
| |
Lilly.
| Subiect: Re: La la la ~ Mier Iun 29, 2011 12:52 am | |
| - Da , uite - te , spuse zâmbind larg , copilăreşte şi îi întinse blocul şi aparatele . Îşi trecu mâna prin păr , privind - o cu ochii mari . | |
|
| |
Heidi.
| Subiect: Re: La la la ~ Mier Iun 29, 2011 1:08 am | |
| Heidi isi largi zambetul din nou, uitandu-se atenta peste desene fetei. Ochii ii sclipeau usor, luand acum aparatele cu grija in mana. - Minunat.. sopti bruneta, uitandu-se acum la fotografii. O privi apoi pe Lilly senina, printre genele dese. | |
|
| |
Lilly.
| Subiect: Re: La la la ~ Mier Iun 29, 2011 1:11 am | |
| - Serios ? întrebă , mărind ochii de uimire . Nu credea că cineva îi va aprecia toate tâmpeniile pe care le desena sau fotografia . | |
|
| |
Heidi.
| Subiect: Re: La la la ~ Mier Iun 29, 2011 1:16 am | |
| - Foarte serios! isi pastra acel zambet larg pe buze, intinzandu-i cu grija aparatele. Ce.. nu crezi si tu asta? o privi la fel de senina, punandu-si apoi palmelepe genunchi. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: La la la ~ | |
| |
|
| |
| La la la ~ | |
|